Werkgevers

More to

U bent hier maar voor één reden. U zoekt de beste kandidaten voor uw vacature. En snel ook. 

Alleen zo bent u immers in staat om uw bedrijfsambities te kunnen verwezenlijken.

Geen gemakkelijke opgave.

Gelukkig bent u bij SPRING SEARCH aan het juiste adres. Wij kunnen u ontzorgen.

SPRING SEARCH richt zich specifiek op de topsector Life Sciences & Health voor het werven van de beste talenten binnen de LSH sector. Onze focus ligt daarbij op commerciële, medische en regulatory posities.

Netwerk

SPRING SEARCH beschikt over een talent network wat is opgebouwd in meer dan 23 jaar werkervaring in de LSH sector. In het bijzonder in commerciële rollen op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Daarnaast werken wij samen met een zeer ervaren werving- en selectiebureau binnen de farmaceutische industrie. Dit verstevigt ons netwerk eens te meer. 

Methodiek

Bij SPRING SEARCH gebruiken we de meest geavanceerde zoektechnieken en outreach methoden. 

Zo bereiken wij het enorme potentieel van niet-actief werkzoekenden. Een groep die bij meer traditionele search methoden niet bereikt wordt.

Deze werkwijze levert SPRING SEARCH maar liefst 70% meer mogelijke kandidaten op voor uw vacature!

 

Partnership

SPRING SEARCH heeft samenwerking met niet minder dan 25 jaar ervaring in werving & selectie in de pharmaceutische industrie. 

Daarnaast zijn wij onderdeel van een internationaal netwerk van publiek-private samenwerkingsverbanden in het kader van onze internationale activiteiten.

Bevlogenheid

Bij SPRING SEARCH werken we met bevlogenheid en passie. Daarbij hebben wij maar één ding voor ogen: u helpen uw ambities te verwezenlijken.

Uw zoekopdracht heeft onze volledige persoonlijke aandacht vanaf de start van de search opdracht tot lang na plaatsing van de juiste kandidaat. 

Voor ons geldt daarbij altijd: afspraak is afspraak.

 

Stel uw vraag

Laat hieronder uw bericht achter en uw naam en email. SPRING SEARCH Int. neemt altijd binnen 24 uur contact met u op.