Onze werkwijze

More to

De werkwijze van SPRING SEARCH is er een van persoonlijke aandacht voor het proces van het begin tot het eind. 

Hieronder leest u hoe wij in 5 stappen voor u op zoek gaan naar de beste kandidaat. 

De uiteindelijk geselecteerde kandidaten die wij u voorstellen zullen gegarandeerde meerwaarde betekenen voor uw bedrijf.  

Stap 1

Intake gesprek

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele proces is het intake gesprek. U moet er namelijk zeker van kunnen zijn dat wij exact begrijpen wie u zoekt. Daarom bereiden wij dit gesprek vooraf grondig voor met een uitgebreid onderzoek naar de context van de te vervullen functie en van uw bedrijf.

Stap 1

Stap 2

Start van de search

Gebruik makend van de nieuwste en meest efficiente sourcing technieken stellen wij een eerste long list op van potentiele kandidaten die een mogelijke fit zouden kunnen zijn voor de rol. Door onze aanpak weten wij ook de niet actief zoekende kandidaat te vinden. Daarmee wordt de kans op het vinden van de ideale kandidaat sterk vergroot.

Stap 2

Stap 3

Video interviews

De kandidaten van de long list worden geinterviewd tijdens een  video call om te komen tot een eerste selectie.  Hieruit wordt een short list van kandidaten geselecteerd die in aanmerking komen voor de volgende stap. 

Stap 3

Stap 4

Face-to-face interviews

De geselecteerde kandidaten worden zonder uitzondering uitgenodigd voor een face-to-face interview. In dit gesprek zal de kandidaat, gebaseerd op een beproefde methode, gechallenged worden op de gevraagde skills, competenties en motivatie. 

Stap 4

Stap 5

Presentatie short list

Na de face-to-face interviews presenteren wij aan u de 3 to 4 kandidaten waarvan wij overtuigd zijn dat het top-kandidaten zijn voor uw vacature. 

Stap 5

Aftercare

Wij zijn pas tevreden als u en de kandidaat dat ook zijn. 

Daarom vinden wij het belangrijk om, zeker in het eerste jaar, persoonlijk contact te blijven houden met u en de kandidaat, om zeker te zijn dat iedereen tevreden is.

Stel uw vraag

Laat hieronder uw bericht achter en uw naam en email. SPRING SEARCH Int. neemt altijd binnen 24 uur contact met u op.